Как да се оттегли от онлайн спортни залагания

Ние откри сметката онлайн, ние направихме един депозит, ние поставихме един залог и спечелих. Искате ли да се оттегли на постигнатите печалби и не сте сигурни как? По-долу са няколко прости стъпки, можете да следвате:

1. Вход за онлайн залагания сметка и преминете към раздел пари оттегли (Теглене на пари / Теглене).

2. Изберете как искате да се оттегли. Обикновено може да се оттегли като се използват само методите, които използвате за депозити . Така, ако депозита е направен с помощта на кредитна карта, можете да направите отказ по същия начин (на кредитната ви карта). В този случай, изберете картата.

3. Подробности за изтегляне ще се появи на екрана, тъй като те са били спасени от първия си депозит. Повторна проверка на данни, попълнете сумата, която желаете да изтеглите и натиснете бутон Потвърди.

4. От тази гледна точка парите ще бъдат прехвърлени автоматично към картовата си сметка, сделка, която отнема между 1 и 5 дни, в зависимост от това къде залагания агенция се основава. В препоръчва залагания агенции от нас в правото на колоната си за оттегляне до 1-2 дни. По искане изтегляне ще получите имейл за потвърждение от залагания агенция с информация за оттегляне на собствения си справка.

5. Проверка на картовата сметка след няколко дни, за да се види, че сте получили пари.