Как да Bet Online

След като сте решили на вашия залагания агенция, с която искате да заложите , по-добре да мине през по-долу редове за да разберете как можете да играете онлайн и какви са разликите от улицата букмейкърски пунктове.

Първо трябва да отворите вашия акаунт в уеб сайта, който искате да заложите (може да открива сметки към всеки уеб сайт, но не може да има няколко профила на същия интернет адрес).

Вие трябва да депозирате пари в открита наскоро си сметка, че можете да използвате, за да залагате. Още полезна информация може да бъде намерена на онлайн депозити страницата. Онлайн букмейкърите предлагат богата оферта от залози за избор. Първо, изберете спорт, а след това в лигата, който искате да заложите и след мача.

Тип на залози , ще намерите залози, които сте вече се използва с, на 1Х2 или 12 вида. Тези видове залози са добавени множество други залози ще намерите specificaly онлайн. По този начин, ще Под / Над залога (броя на головете в мача - под / над определен брой) голмайстор залози (играчи, които вкара в играта: първи голмайстор, последният голмайстор, по всяко време голмайстор) Точен резултат (залози на точен резултат), брой голове (залози за броя на головете в мача), азиатски хендикап (12 или 1x2 залагания с включени хендикап), или квалификации, и победителите турнира, както и много други комбинации (Scorecast - комбинация от Цел голмайстор и точен резултат).

Стойност на залози може да бъде много малък. Можете да се обзаложите, дори и с 0,5 долара (или 0.01 евро). Това са минималните стойности, а максималните стойности се бутат се, доколкото е възможно, така че можете да направите залог на още 20 000 евро!

Залагания , които ще намерите ще бъдат в три формата, специфични за различните пазари. За Румъния, можете да я видите в европейски формат (или десетична дроб). По този начин, ще намерите проценти като 2.0, 3.15 и др. Приходи се изчисляват сумите по текущата сметка залог, умножен по коефициент. Така, ако вземем за пример, където можете да направите залог от 10 евро за шансове 20,0 Scorecast, можете да спечелите 200 евро. Взех за пример на пазара Scorecast, защото е страхотен вид залог, който ви позволява да заложи на същия мач на точен резултат и голмайстор на същия залагания билет (това е доста лесен за мача с първия голмайстор с точен резултат - в зависимост от вашите умения, за да се предскаже - и резултатът е най-благоприятен коефициент е възможно). Scorecast залози можете да намерите на Gamebookers, PartyBets и betway.

Комби залози също са възможни. Можете да заложите на повече игри, в една листа, а коефициентът на всеки отделен мач ще се умножават, за да получите окончателен коефициенти печалби. Така че, ако заложите на един мач в противоречие 2.0 и друг мач с коефициент 3.0, в една листа, крайните коефициенти печалбата ще бъде 2,0 х 3,0 = 6.0. Някои агенции, като например Gamebookers и PartyBets предлага специална оферта нарича Горещи Combo залози, които са подобрени с до 30%.

Live залагания са също част от онлайн игрите. Всички агенции черта предлага залози на живо платформа. Това означава, че можете да седнете с вашия лаптоп / PC пред когато мачът се играе и ще можете да залагате на този мач (който ще вкара следващ гол, който ще спечели и др.). Залози на живо коефициенти ще се променят динамично в зависимост от играта (на отбора ще отбележат гол и да вземат лидерството и др ..). Също така, агенции като Unibet betway и предлагат на живо онлайн стрийминг която ви позволява да видите мач в интернет и да заложите на него в същия прозорец.

Ресурси за спортни залози: