Онлайн спортни залагания Бонуси

Онлайн залагания агенции предлагат в повечето случаи бонуси за регистрация. Това е начин за привличане на нов клиент на тяхна страна. Освен бонуси на разположение по време на регистрацията, те също ще предлага и други бонуси по време на спортни етапи, бонуси за лоялност.

Регистрация бонуси могат да бъдат на няколко вида: депозит (депозит сума и букмейкър ще съвпадне с вашия депозит с бонус), на бонус за първи залог (известен като безплатни залози, бонус оферти в зависимост от стойността на първия залог), без загуба залог бонус (бонус на първия залог, но само ако залогът губи, така че да получите парите си обратно). За румънските потребители, има главно депозит бонуси. По-долу ще намерите повече препоръчва бонуси и тип.

Website   Бонус код
Bet365 Bet365 Бонус код
Betfair Betfair промо код

Някои от интернет страниците, изброени по-горе, се изпълняват в румънски език (тези, отбелязани със знамето на Румъния). Други сайтове са в експлоатация в други езици (UK флаг, маркирани с са на разположение на английски и на други международни езици - испански, немски, френски). Препоръчително е да използвате бонус кодове и референт кодове за регистрация да се гарантира получаването на бонуса си.