Как да депозирате за онлайн спортни залагания

Тъй като ние се нуждаят от пари, за да заложите с онлайн залагания агенции, ние сме посочили няколко стъпки, които ще помогнат направи първия си депозит, без риск. Знаем, че чувството за несигурност пред които са изправени всички нас в началото, особено когато той се занимава с пари, затова сме изброили някои съвети, за да се следват, за да се предпазите.

1. На първо място, отваряне на сметка с един от онлайн букмейкърите . При откриване на сметка се използват реално и точна информация по друг начин профилът Ви ще бъде спряно и затворени. Лична информация се използва, ще бъдат контролирани от залагания агенция с първия си депозит. Ако използвате невярна или грешна информация на депозита ще бъде обявена за недействителна. Имейл адрес, трябва да бъде вярна, защото ще получите имейл с инструкции за приключване на регистрацията и бонус подробности. Имайте предвид, че букмейкърите използват технологии за криптиране, които ще защитят данните си онлайн, и в допълнение към тези, вашите данни ще бъдат защитени от закона.

2. Имате нужда от кредитна карта (дебитна или кредитна карта). Почти всяка карта ще работи в мрежата, но е по-добре да се провери тези данни с банката-издател. Нашите препоръки са да се използва карта VISA (Classic или Electron), но Maestro / Mastercard също ще бъде добър. Валута на картата е незначителен (дори и ако имате карта в евро, можете да направите депозит в щатски долари или GBP).

3. Влезте в профила си и отидете в раздел депозит (депозит). Тук попълнете задължителните полета (сумата, която желаете да депозирате, номер на картата, името на картата, датата на изтичане, тип карта - Visa / Maestro и CCV код - на гърба на картата има някои числа до подписване на бялата лента - CCV е кодът на последните три цифри от този номер). Забележка: Не разкривайте вашия ПИН код - при онлайн транзакции този код никога няма да бъдат задавани. След като попълните полетата коректно, щракнете върху бутона, за да продължи и след 30 секунди по сделката ще бъдат завършени и парите ще бъдат незабавно на разположение в сметка за залагане.

4. На този етап вие вече може да започнат залагания. Проверете залагания оферта, изберете Обзалагам се, че искате да направите, въведете сумата, която желаете да заложите и потвърдете залога. Заложете сума ще бъде автоматично, взети от наличните пари в залаганията профила си, в границите на паричен депозит и бонус.